ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ (VID)

December 18, 2017

 

Ένα εκπληκτικό βίντεο που καταγράφει μία... συλλογή καταιγίδων, σε εξαιρετικά αργή κίνηση (1.000 καρέ ανά δευτερόλεπτο), ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

 

Το βίντεο επιμελήθηκε ο κυνηγός καταιγίδων, Ντάστιν Φάρελ, και οι εικόνες αφορούν καταιγίδες που εκδηλώθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ.

 

Όπως περιγράφει ο ίδιος, «κυνηγούσα (σ.σ. καταιγίδες) για περισσότερες από 30 ημέρες και ταξίδεψα 20.000 μίλια», ενώ σημειώνει ότι εντόπισε και τεράστια καταιγίδα Supercell, αλλά χωρίς, δυστυχώς, να «αιχμαλωτίσει» κάποιον σημαντικό κεραυνό.

 

Οι περισσότερες αστραπές καταγράφηκαν από τον Φάρελ στην πολιτεία της Αριζόνα.

 

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

 

 

 

 

 

Πηγή:greenagenda.gr

 

 

 

 

Please reload

Σχετικά Άρθρα

Οι πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν κάψει δασικές εκτάσεις όσο το 1/3 της Ελλάδας κι έχουν αφανιστεί περί τα 1,25 δισεκατομμύρια ζώα!

January 15, 2020

1/6
Please reload

Πρόσφατα Άρθρα
Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
Τα κοινωνικά μας δίκτυα

To ecoweather είναι ένα μετεωρολογικό και περιβαλλοντικό magazino. 

Με ξεχωριστή στήλη για την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας και του Σαββατοκύριακου επιδιώκει να ενημερώνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τους αναγνώστες του.

 

Μέσα στις σελίδες του μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας αλλά και να ενημερωθεί για τις περιβαλλοντικές δράσεις στον τόπο μας και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Με τα άρθρα του, το ecoweather σκοπεύει να παρουσιάζει μετεωρολογικά και οικολογικά νέα, αλλά και να αναδεικνύει τα περιβαλλοντικά προβλήματα συμβάλλοντας έτσι, στην προστασία του φυσικού μας περίγυρου.  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
Μοιραστείτε τις σκέψεις σας
για επικοινωνία & προτεινόμενα θέματα

Μαρία Γιάνναρου

Περιβαλλοντολόγος - Μετεωρολόγος

Email : mgiannarou@gmail.com​​​

 

 

 

© 2016 by FM studio