Στις σελίδες μας μπορείτε να μάθετε για την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας, τις προστατευόμενες περιοχές της και τη δράση των εγχώριων περιβαλλοντικών οργανώσεων . Ενημερωθείτε ακόμη  για τις παγκόσμιες συμβάσεις που αποσκοπούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας αλλά και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Πληροφορηθείτε για τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις των παγκόσμιων διασκέψεων για το περιβάλλον, που ξεκίνησαν με τη συνδιάσκεψη της Στοκχόλμης το 1972 και φτάνουν μέχρι την πρόσφατη διάσκεψη στο Παρίσι το Δεκέμβρη του 2015.

Βιοποικιλότητα
Παγκόσμιες Συμβάσεις
Παγκόσμιες Διασκέψεις
Προστατευόμενες Περιοχές
Περιβαλλοντικές Οργανώσεις
Show More
Τα κοινωνικά μας δίκτυα

To ecoweather είναι ένα μετεωρολογικό και περιβαλλοντικό magazino. 

Με ξεχωριστή στήλη για την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας και του Σαββατοκύριακου επιδιώκει να ενημερώνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τους αναγνώστες του.

 

Μέσα στις σελίδες του μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας αλλά και να ενημερωθεί για τις περιβαλλοντικές δράσεις στον τόπο μας και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Με τα άρθρα του, το ecoweather σκοπεύει να παρουσιάζει μετεωρολογικά και οικολογικά νέα, αλλά και να αναδεικνύει τα περιβαλλοντικά προβλήματα συμβάλλοντας έτσι, στην προστασία του φυσικού μας περίγυρου.  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
Μοιραστείτε τις σκέψεις σας
για επικοινωνία & προτεινόμενα θέματα

Μαρία Γιάνναρου

Περιβαλλοντολόγος - Μετεωρολόγος

Email : mgiannarou@gmail.com​​​

 

 

 

© 2016 by FM studio